Handlettering in de horeca // Cursussen // ape

Handlettering in de horeca

Handlettering in de horeca

CONTACT


House of ape Coworking // Antwerpen
Grotehondstraat 44 // Coworking
2018, Antwerpen
03/298.77.83
hello@houseofape.com

House of APE Grotehondstraat 44
Antwerpen, België


Leer je eigen krijt- en menuborden maken.

Staat er voor jouw eigen zaak een krijtbord dat de aandacht moet trekken? Ziet dat er niet zo mooi uit als je zelf zou willen? Of communiceer je je wekelijks veranderend menu in onleesbare hanenpoten? In deze “Handlettering in de horeca” workshop op 16/12 leer je aantrekkelijke boodschappen maken die je klanten overtuigen. Schrijf je nu in via houseofape.be!


Wat jij zal kunnen na deze workshop:

  • Verschillende fonts en technieken gebruiken
  • Composities maken die de aandacht trekken
  • Elk krijt- of menubord in een handomdraai veranderen in een kunstwerk


De “Handlettering in de horeca” workshop is gericht op ondernemers met een echte hands-on mentaliteit die graag de touwtjes in handen houden. Je leert hoe je zelf aan de slag kan met acryl- en krijtstiften en wat oefening. Breng de branding van jouw bedrijf naar het volgende niveau.


De workshop wordt gegeven door Laura Huysmans, oprichter van LOAS. LOAS is een creatief netwerk voor jonge artiesten, ze maken raamtekeningen en ander design voor de B2B-sector. Al van jongs af aan is ze bezig met alles wat met handschriften en schrijven te maken heeft. Omdat ze niet zelf alle menu- en krijtborden van België kan onderhouden, bundelde ze al haar tips en tricks en maakte er een workshop van. Zo kan jij gemakkelijk zelf aan de slag op het werk of thuis. Lukt het uiteindelijk toch niet zo goed? Via www.loas.be maak je gemakkelijk een afspraak.

From 16 december 2020 19:30
Till     16 december 2020 21:30

Cost: €39.00