365 Dagen Succesvol // Profielen // ape

Stel je voor; het is oud & nieuw, je staat met een glas champagne in je hand naar het vuurwerk te kijken. Je wenst veel mensen een gelukkig nieuwjaar en krijgt de beste wensen terug. Je hebt zelfs goede voornemens. Een paar maanden later maak je de balans op. Wees eens eerlijk: hoeveel van je voornemens zijn er werkelijk uitgekomen? Wij hebben onszelf deze vraag ook gesteld. Waarom lijkt elk jaar zoveel op het vorige? Waarom is het zo moeilijk om een reuzenstap vooruit te zetten? Waarom lukt het eigenlijk zelden om écht iets te veranderen? Dat wilden we graag weten. En omdat we nergens konden vinden hoe je dat nu precies doet, hebben we het tot op de bodem uitgezocht. We zijn zo enthousiast over wat we ontdekten, dat we dit graag met jou willen delen. Het gekke is dat we niet de enige bleken te zijn die hier nieuwsgierig naar waren. Ontzettend veel mensen zitten te wachten op een simpele methode om je eigen dromen waar te maken.

In 2020 is Nederland het gelukkigste land ter wereld. Vanuit hun ervaring als ondernemer, manager, directeur, internationaal trainer en vader ontwikkelden David en Arjan de inmiddels bewezen methodiek van 365 Dagen Succesvol. Het resultaat van jarenlang onderzoek naar die ene belangrijke vraag: waarom zijn sommige mensen zo gelukkig en succesvol en anderen niet? De antwoorden die ze vonden maakten het leven opeens een stuk eenvoudiger en vormen de basis van hun boeken en programma’s, maar vooral ook van de keuzes die ze maken in hun eigen leven. In 2012 verscheen hun bestseller 365 Dagen Succesvol, waarvan inmiddels meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht. Via hun Facebook-community (meer dan 160.000 likes) en hun seminars begeleiden ze mensen naar een leven vol succes, geluk en overvloed. Elke editie van hun Jaarprogramma raakte uitverkocht. Naast honderden particulieren en ZZP’ers begeleidden David en Arjan ook ondernemingen als Monsterboard, Rabobank en KLM, met werknemersgeluk.

Bereik je beste jaar ooit met een bewezen methodiek met geweldige resultaten die je niet alleen doet, maar vooral ook leert te implementeren in jouw leven. Je krijgt 10 onvergetelijke seminardagen waarop je leert de 13 stappen naar succes en geluk in de praktijk te brengen. Wij leveren niet alleen de tools, maar leren jou ook om ze te gebruiken. Je krijgt lidmaatschap van een besloten online community vol inspirerende vrienden die op dezelfde reis zijn. Je krijgt inspirerende en uitdagende oefeningen - de echte kracht zit in de oefeningen die je gedurende het jaar leert toepassen. Je leert niet alleen de bewezen methodiek naar succes en geluk, maar vooral leer je hoe je jouw verlangens omzet in resultaat waar je ook op de lange termijn baat bij hebt en continu op terug kunt vallen.

Onze missie is dat Nederland het gelukkigste land van de wereld is in 2020.

| |
| |
Education
#Communication #Consulting #Inspiring
Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG Amsterdam