Gramolere - jouw wijnhandel & pleisterplaats // Profielen // ape

Waarom ik doe wat ik doe ... wat een filosofische vraag eigenlijk!

Gramolere is ontstaan uit volgende elementen: liefde voor wijn, woorden en mensen en heel veel gevoel.

Met dank aan die vriend die erin vertrouwde en geloofde dat Gramolere een heerlijke manier is om die drie en een 1/2 op een schone manier te combineren.

In de loop van de jaren heeft meer dan 1 m/v het label "gevoelig" op mij gekleefd. Lang klonk dat als een eigenschap om maar beter te vermijden ... maar Life turns on a dime (Stephen King) en ondertussen weet ik wel beter.

Net zoals een boek, film, theaterstuk, lied, schilderij mij tot in het diepste van mijn ziel kan ontroeren. - En JA woorden en lijntjes, verhalen van mensen om me heen ook. - ZO ontdekte ik dat een glas wijn dat evenzeer kan doen. En dat heeft heel veel te maken met de verhalen die onlosmakelijk verbonden zijn met wijn gemaakt door mensen met een droom, een passie.

Vraag me niet om er rationele redenen voor te vinden, ik weet na 15 jaar leren over wijn (dank aan WineWise - WSET Diploma Course Benelux en uiteraard ook Vlaamse Wijngilde en Den Bloeyenden Wijngaerdt) en veel proeven dat wijn inderdaad "pelle d'occa" kan veroorzaken.

And I LOVE it! Wat is dit leven anders dan een aaneenschakeling van gebeurtenissen die je raken - loeihard soms maar ook hemeltergend schoon vaak. En wijn hoort bij dat allerlaatste ... als je even de moeite neemt om er wat meer over te ontdekken. Vandaar dat Gramolere A B S O L U U T ook een pleisterplaats moest hebben. Om kennis en verhalen te delen met al wie een glimp wil werpen in die wondere wijnwereld en zo "slow wine" gewijs net iets intenser kan genieten van dat glas.

En dat wil ik zo graag delen! Begrijp me niet verkeerd - de paletten in de winkel willen erg graag aantonen dat Gramolere wijn niet op een piëdestal plaatst en ZEKER wil vermijden om het meer te maken dan wat het is "gegist druivensap" maar damn, wat kan een glas wijn je leven een zilveren randje geven.

En DAT wil Gramolere delen met iedereen die dat wil en vooral ook aan een fijne prijs. 80% van de flessen moeten dus voldoen aan goedkoper dan €10, want ook ik drink zelden duurdere wijnen. En ik sta voor 100% achter de wijnen hier. Van €6 tot €60, ze hebben de test TOP in hun prijsklasse doorstaan. En ik ben een moeilijke - vraag maar aan mijn leveranciers

| |
| |
Retail
#Writing #Public Speaking #Business Storytelling
Werf 15, 2500 Lier