The Retro Family // Profielen // ape

The Retro Family is een online warenhuis welke een familie aan retro producten op een originele en eigenzinnige manier tot leven laat komen. Door het creëeren van een geïllustreerd achtergrond verhaal en het integreren van Instagram op de website worden productfoto's van klanten geïntegreerd waardoor interactie en een persoonlijker beeld van de werkelijke retro familie wordt gecreëerd.

Naast het aanbieden van een breed scala aan leuke retro producten als platenspelers, keuken artikelen en kleding welke we zo vernieuwend mogelijk proberen te maken, hebben we als doel de winkel tot een beleving en ontdekking te maken. Dit proberen we te doen door leuke achtergrond filmpjes van de wereld van vroeger bij de categorieen te plaatsen en door Spotify playlists te maken waarmee nieuwe muziekjes ontdekt kunnen worden.

Door samenwerkingen aan te gaan met de juiste bedrijven zijn we in staat om een hoge service, voor 23:00 uur besteld, is morgen in huis in zowel Nederland als België te verwezenlijken en hebben we een sterke klantenservice staan waar we een hoge klantvriendelijkheid mee weten te halen.

De filosofie van de retro familie is de functionaliteit van de moderne wereld te combineren met de warmte van het verleden. Doordat de moderne wereld steeds efficienter, kleurlozer en killer werd, is er nu duidelijk een beweging te merken naar warmte, karakter en ambacht. Dit is een verschuiving die in alle delen van de markt zichtbaar is en waar de retro familie een onderdeel van is.

| |
| |
Crafts
#Business #Daring #Entrepreneurial
Spoorstraat 122, 8933 CE Leeuwarden