coworking // ape

Convince your boss


Hi Henry,


Zoals je weet schieten de Coworking plekken als paddenstoelen uit de grond en dat is natuurlijk niet voor niets.

Werken vanuit het hoofdkantoor is inmiddels behoorlijk achterhaald.

We staan vaak en lang in de file, worden door veel te veel collega’s van ons werk afgehouden en het hebben van een eigen kantoor is vaak ook een stuk duurder.

Om mijn resultaten te behalen heb ik het hoofdkantoor eigenlijk niet nodig. Wat ik wel nodig heb is inspiratie, een interessant nieuw netwerk en fijne plek waar ik mij thuis en gemotiveerd voel.


House of ape is de plek voor mij. Het zit dicht bij mijn huis en ik kan er op de fiets heen. Dit betekent niet alleen efficiëntere uren, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Dat vinden we natuurlijk ook belangrijk toch?


Wel zou ik het fijn vinden om één keer per week even samen te komen voor ons overleg. Mocht je goedkeuring geven, dan kan dit ook in House of ape. Ze hebben maar liefst drie vergaderzalen en de uren zitten inbegrepen in hun formules.


Zelf zat ik te denken aan de 2 dagen per week formule. Dan kan ik twee dagen vanuit het inspirerende House of ape werken, twee dagen klanten bezoeken en één dag naar kantoor komen om jou te ontmoeten.

Voor maar 200 euro in de maand, krijg ik elke week 2 flexibel gekozen dagen, 4 uur vergadertijd per maand voor serieuze overleggen, 20% korting op overige vergaderuren, een fantatsisch nieuw netwerk en de mogelijkheid om elke week een interessant event bij te wonen. Daar word ik natuurlijk heel blij van. En een blije werknemer staat gelijk aan goede resultaten zeggen we altijd, toch!

Daarbovenop heeft House of ape ook een In House Vegan food atelier, waar ik elke dag gezond kan eten. We hoeven niet eens de deur uit.


Ik hoor graag vanaf wanneer ik in House of ape mag starten. Ik heb ook al even bij ze gehoord en ze willen me graag een gratis testweek aanbieden, zodat we alles rustig kunnen uitproberen.

Fantastisch toch!


Met vriendelijke groeten,

Jonathan.