7 redenen waarom House of ape dé perfecte coworkingspace is! // Blogberichten // ape
7 redenen waarom House of Ape dé perfecte coworkingspace is!

7 redenen waarom House of ape dé perfecte coworkingspace is!

maandag 25 februari 2019

Je kat komt de hele tijd op je laptop zitten, je kind komt zeuren dat hij zich verveelt, je moet ondertussen de afwas doen en eens stofzuigen “want je bent toch thuis, hé” of je buren moeten per se nu verbouwen. Allemaal redenen waarom je liever niet van thuis uit werkt en een ander plekje zoekt. Dan komt House of ape to the rescue! Waarom?
REDEN 1: Collega’s worden vrienden

Het klinkt lekker cheesy, we know, maar toch is het zo: iedereen die hier komt, vindt een gezellig plekje dat ze bijna zouden verwarren met hun eigen living. We hebben het vooral over elkaars ups maar wanneer iemand het écht nodig heeft, kan hij of zij ook bij ons terecht voor de downs. We maken tijd voor elkaar en gunnen elkaar de wereld (cute, right)!


REDEN 2: Healthy, happy work life is key

Hier bij ape zijn we helemaal pro gezond en gelukkig werken. Samen lunchen is een dagelijkse routine geworden en vaak zetten we op vrijdag ook samen het weekend in. Heeft een van onze pro’s een mijlpaal behaald of gewoon iets te vieren, dan doen we dat ook lekker samen!

We weten het, in een warme auto zitten is veel leuker dan door de kou fietsen en ook het openbaar vervoer in Vlaanderen is niet echt top, maar toch komen bijna al onze co-workers met de fiets. En we love it! Daarbij genieten we ook vaak van het extreem lekkere vegan eten van onze in-house chef Tartelies, wat alleen maar bijdraagt aan onze gezondheid.


REDEN 3: In het hartje van Antwerpen

Onze co-workingspace ligt in de Zurenborgwijk, in het hartje van Antwerpen dus! 50 meter rechtdoor en je staat tussen de gezellige barretjes op de Dageraadplaats, 70 meter naar rechts en je kan lekker eten halen in de Loving Hut op de Draakplaats. Je kan de tram nemen, wandelen, fietsen, skaten, koprollen, haasje-over’en en nog veel meer, want wij zijn gewoon super bereikbaar!


REDEN 4: Inspiratie, motivatie en enthousiasme

Aangezien hier een hele mix aan professionals bij elkaar zit, is aan inspiratie geen tekort! Wil je een van je producten in de kijker zetten, een leuke video maken of gewoon even de Facebook van je vriend(in) hacken omdat je aan de vriendenlijst moet geraken om een kick-ass verassingsfeest te organiseren, er is altijd wel iemand die jou kan helpen!


REDEN 5: Verveling? Wat is dat?

Verveel je je thuis/op je huidige werkplaats en willen je collega’s nooit eens gek doen? Ook dat kom je hier niet snel tegen! Er wordt vaak wat gekletst, gelachen en zelfs samen gesport. ’s Middags gaan we soms op avontuur naar de Delhaize om de hoek en als de zon schijnt, zijn er altijd wel mensen op ons dakterras te vinden. House of ape organiseert ontbijtjes, inspiratievolle lunches, friyays, movienights en nog veeeeeeel meer! Verveling is dus een woord dat we hier niet kennen.


REDEN 6: Koffie, koffie en nog eens koffie!

Wanneer je een plaatsje hebt in onze community, staat ook ons koffieapparaat 24/7 voor jou klaar. Geen fan van het bruine levenswater? No worries, we hebben ook thee en water à volonté!


REDEN 7: House of ape is awesome

Dat is het. Dat is de reden.-Celine Caubergs -