Press // ape

What does the press say?
VIJF HIPSTE CO-WORK ADRESJES VAN ANTWERPEN

House of ape is meer dan enkel co-working. Het is een community waar events en workshops worden georganiseerd. Bovendien kan je in het ape match program de job van je dromen vinden. In de sfeervolle wijk Zurenborg vind je de House of ape vestiging van ’t Stad.

Lees het originele artikel via deze linkTYPOGRAFICS OPENT CREATIEVE HUB IN ANTWERPEN

Creatieve productiepartner Typografics uit Hamme staat al 27 jaar bekend om hun flexibele manier van werken. En nu gaan ze nog een stapje verder. Het bedrijf opende recent een creatieve hub in coworking space House of Ape in Antwerpen.De bedoeling van zo’n hub? “Nog flexibeler en creatiever kunnen werken. En een nog grotere bereikbaarheid creëren voor zowel klanten, cursisten als medewerkers,” legt zaakvoerder Danny Mertens uit.


Lees het volledige artikel van pub.be hier
TIP: HOUSE OF APE

Attentie girlbosses! Op zoek naar een co-working plek die recht uit Instagram lijkt te komen? Drie woorden: House of Ape. Strakke deadlines in combinatie met een luie zetel of kantoor met onflatterende TL-buizen zijn niet bepaald gunstig voor je productiviteit. Bij House of Ape kan je in rustgevende setting je workload aanpakken. Meer weten? Check zeker eens hun website. Ready, set, work!

Lees het origineel artikel via deze link
DE 5 PLACES TO BE OM IN ANTWERPEN TE COWORKEN

Verborgen in de charmante wijk Zurenborg ligt House of Ape, een coworkingproject dat geconcentreerd is rond een grote, open zolder, maar waar ook aparte ruimtes voor teams van maximaal zes personen voor handen zijn. Geïnteresseerden die nog niet zeker zijn van hun stuk, kunnen gratis een proefweek boeken en zo proeven van de uitstekende ligging, de creatieve sfeer en, jawel, het geheime dakterras.

Lees het volledige artikel van Metro via deze link
DIT ZIJN ONZE FAVORIETE COWORKING SPACES IN ANTWERPEN

In het prachtige Zurenborg vind je House of ape. Deze coworking space heeft een waslijst aan leuke voordelen. Het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een secret terras waar je een frisse neus kan halen. In de keuken kan je zelf kokkerellen of schuif je liever aan bij de community lunch. Inspiratieloos? Dan mag je altijd raad vragen aan je coworkers.

Lees het hele artikel van Elle hier


Doe eens aan co-working

KEVIN STICKENS 22 juni 2016


House of ape

Met zo een naam, moet het wel fijn werken zijn. House of Ape is meer dan co-working, het is een community met een missie. Avontuur, Passie en Enthousiasme zijn er het credo. Inspirerende trainingen, interessante mensen en een cosy omgeving, meer moet dat niet zijn voor één of meerdere dagen in de week. Al vanaf 100 euro per maand heb je er je eigen werkplekje, de inspiratie die krijg je er gratis en voor niets bij.

Lees het hele artikel van What matters hier

House of ape als coworking community

MARC BALDUYCK


Zij spoelde destijds met het marketingbedrijf Pepperminds in Antwerpen aan. Ze vond Antwerpen wel iets hebben, ja. Caroliene van Eijck zette in dit opzicht met ape een eigen initiatief op. Ape staat voor Avontuur, Passie en Enthousiasme. Ape werd in een eerste fase zoiets als een coworking community tussen freelancers en bedrijven. Haar ambities liggen overigens heel hoog: tegen het jaar 2020 met zes coworking communities de grootste organisatie worden in Vlaanderen en Nederland.

Het gaat er geregeld druk aan toe in de Grote Hondstraat 44 in Antwerpen. Het House of ape op Zurenborg is een dynamische coworking community waar vandaag al verscheidene ondernemers en freelancers een eigen workspot huren om hun dagelijkse bezigheden uit te voeren. Ze kunnen er ook netwerken, inspiratie opdoen of trainingen volgen. Er is supersnelle wifi, er staan meeting rooms ter beschikking. Die vorm van het “nieuwe werken” heeft al verscheidene enthousiastelingen naar het House of ape gehaald. Het bindmiddel tussen de mediajongens, de marketinggirls, de DJ’s, e.a. is gewoon hun zin voor avontuur, passie en enthousiasme.Lees het hele artikel van de Gazet van Zurenborg hier